Kinderfeestjes

Ben jij bijna jarig?

Wil je graag een kinderfeestje organiseren?
misschien kunnen wij wel helpen…

De ijs-Tuk Tuk huren voor je kinderfeestje: het is dé oplossing tegen stress. Denk alleen al aan het werk dat je bespaard blijft: ijs & hoorntjes inslaan, alles in de – natuurlijk veel te kleine – vriezer stouwen en vervolgens ijsjes scheppen voor 30 drukke kinderen die staan te gillen om een ijsje. Help!

Onze TukTuk bij jóu op locatie

De ijs-Tuk Tuk kun je huren. En die maakt het je héél gemakkelijk. We komen naar je toe, gewoon bij jou voor de deur of in de tuin, hebben heerlijk ijs bij ons (niet alleen lekker, maar ook verantwoord) dat je je kinderen met een gerust hart kunt voorschotelen en onze medewerkers helpen je altijd met een big smile. Nog zo’n pluspunt: geen rotzooi op hoeven ruimen. Halleluja!

Blije kinderen = blije ouders = een geslaagd kinderfeest! 🙂

9

Ice ice baby!

Maak het jezelf gemakkelijk en verras je kinderen door een Tuk Tuk te boeken. Ga naar de contactpagina om meteen een TukTuk te huren of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Kom je er niet uit? Geen nood: bel onze IcePhone op: +31 (0)6 31014286

Ice ice baby!

Maak het jezelf gemakkelijk en verras je kinderen door een Tuk Tuk te boeken. Ga naar de contactpagina om meteen een TukTuk te huren of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Kom je er niet uit? Geen nood: bel onze IcePhone op: +31 (0)6 83701171

9

Wat klanten van ons vinden

Uitgelicht: Aardbeijencoupe

Heerlijk vers aardbeienijs met uiteraard dagverse aardbeien uit de regio, met of zonder slagroom. Bestel voor thuis of genieten op ons mooie terras.

Aardbeien coupe

ijssalon de Vriendenkring

Arnoldus Janssenstraat 64
5935 BT Steyl

Bekijk hier de openingstijden